Strona główna PROGRAMY Gość ITVM „Gdy sami wybieramy składniki na lody – wiemy co jemy. To jest... PROGRAMYGość ITVM „Gdy sami wybieramy składniki na lody – wiemy co jemy. To jest zdrowy wybór” MYSŁOWICZANKA JOLANTA KLESER O SWOJEJ PIERWSZEJ KSIĄŻCE Przez Sylwia Żygłowicz - 7 maja 2017 18:00 Podziel się Facebook Twitter Print I stało się. Mysłowiczanka, dla której gotowanie i pichcenie to sposób na życie, właśnie wydała swoją pierwszą książkę. O tym już teraz z Jolantą Kleser. POWIĄZANE ARTYKUŁYWIĘCEJ OD AUTORA Z miłości do południowej kuchni – nowy Przystanek w Mysłowicach „Lato Gelato w Mysłowicach – Jolanta Kleser otwiera Przystanek Południe” Rozpoczynamy Dni Mysłowic 2025! Skradziono puszkę z datkami dla Bartusia Bańskiego Parafia na Krasowach istnieje już 100 lat Gdy dorośli przechodzili obojętnie, 10-latka go uratowała II Zlot zabytkowych Ikarusów tym razem w Mysłowicach 1500 biedronek jak z wiersza. Mysłowice chcą pobić rekord Pedofil „Cyklop” miał pojawić się w Mysłowicach. Policja apeluje o zachowanie spokoju Stand-up z prezydentem Mysłowic. Do tego na scenie Gajda, Chałupka i Jurkiewicz